maanantai 27. joulukuuta 2010

joulunjälkeistä elämää

Joulu tuli, oli ja meni. syötiin, levättiin (useat päiväunet joka päivä) pelattiin lautapelejä, saunottiin ulkosaunassa ,ja taas syötiin että jaksetaan taas levätä. Noinhan se suunnilleen menee. ;)Aattoilta oli tosi jännittävä.Pukkia odotellessa piti kolmevuotiaan pienet hermoitkut tirauttaa mutta muuten meni aika leppoisasti. Lahjat olivat ihania...minäkin jopa olin ollut aika kiltisti!
Joulunpyhät sujuivat ilman lukujärjestystä, oli niin mukavaa kun isotkin muksut olivat kaikki kotosalla ja oltiin vaan.(tuo on kyllä valheellinen sanonta, siis oltiin vaan jos ei lasketa tiskiä ja yleistä raivaamista ja kadonneiden joululahjojen ja niiden osasten etsintää, imurointia, pakollista pyykkinpesua jajajaja.mutta ei lasketa. ;) )

Joulupäivänä piti käydä testaamassa uusia luistimia. Niin, ja keijunsiipiä :)


Tänään maanataina oli kyllä jo ihan mukava aloittaa normaalit arkitouhut ja syödä makaronia ja jauhelihakastiketta. Pyykkipuolella kyllä huomasi että oltiin lomailtu. nooo, sattuuhan sitä joskus vaikka ei olisi edes Joulu.
Maanantaipäivän kunniaksi ja ompelutauon katkaisemiseksi piti jotakin saada ommella. Tuunasin vanhasta miesten paidasta tokaluokkalaiselle tunikantapaisen. Siitä ei tullut tällä(kään) kertaa ihan semmoinen kuin oli alkuperäinen ajatus mutta näyttäisi siltä että ihan pidettävä.
Leikkasin kauluksen ja hihat pois, lyhensin helmaa(siinä oli reikiä), ompelin nappilistan kiinni koristeompeleella ja laitoin pallokuvioisesta puuvillasta kuminauhakaitaleet ja ompelin ne pääntielle ja kainaloihin sekä helmaan.Pieni koristekukkanen etukappaleelle ja sitten se oli valmis.
Tämä oli semmoista terapiaompelua. :)
Tarveompeluksille on kyllä olemassa jo lista. Toppahousuja ja trikoopaitoja...ne eivät ole niin inspiroivia ja terapeuttisia kuin nämä ei-niin-tarpeelliset. :) Mutta jospa tässä jonakin päivänä...
Huomenna matkaamme mummolan maisemiin ja viemme koululaisia serkkuloihin lomailemaan.

palaamisiin,
-hanna-


P.S
viimeisen kuvan kohdalla tapahtui jotakin... niskajumppaa vaan teille sinne ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti