torstai 10. maaliskuuta 2011

hiihtolomareissu

hiihtolomareissu tuli tehtyä. oli mukavaa, sää oli oikein passeli ja kyllä se vaan aina virkistää kun käy hetken pois kotimaisemista.

mökillä oli leppoista, rentoa olemista. nähtiin sukulaisia,naurettiin ja itkettiin kun muisteltiin rakkaita poisnukkuneita. Kiitos teille! :)

Tuolla mökkimaisemissa asuu haikeus...sanaton kaipaus entiseen jota ei enää ole. Siellä kaikki on pysähtynyt aikaan ennen näitä suruja. Ihanaa kun se on olemassa. Siellä ovat ne kaikki muistot.

Eteinen on pullollaan kasseja , pusseja ja nyssäköitä jotka odottavat purkajaansa. Pyykkikone uurastaa reissunjälkeistä urakkaansa. Minä koetan kaivella reissurepun pohjalta loppuja retkimielen murusia että saisin tämän kotipesän jonkunmoiseen järjestykseen. :)

Kokeillaanpa saada tännä virtuaalipesään sitä kaivattua valkoista kun ei tunnu ilmaantuvan tänne oikeisiin seiniin...tässä tapauksessa hyvin suunniteltu ei ole puoliksikaan tehty, itse asiassa ei edes aloitettu.

Katsotaanpa sitten kauanko viihdyn tässä valkoisessa blogipohjassa... mutta täällähän tämä maalaaminen ja sisustaminen on niin kätevää että fiilispohjalta voi vaihtaa väristä toiseen.

Huomenissa matkaamme taas porukalla lapsuusmaisemiin.Tuota raskasta päivää helpottamassa on onneksi iso sukulaisten ja ystävien joukko.

Ja näin se on: surun kyynelten lävitse loistavat onnellisten päivien muistot.

-hanna-

5 kommenttia:

 1. olipa ihania kuvia, kevätauringossa. On varmasti monenlaisia tunnelmia matkassa, kun tutuilla nurkilla pyörii, muistot nousevat elävästi mieleen. Ihana kun jaksoitte lähteä pienelle lomalle, kyllä niitä tarvitaan.

  VastaaPoista
 2. Katja: aurinko onneksi kyllä paistoi...teki hyvää. :) pitäisi ottaa joku viikonloppu uudestaan kun meni noinkin näppärästi. pikkulomat on monesti kaikista eniten virkistäviä, kun ei tarvi niin kauheasti varustautua yms, aika pienellä vaivalla pääsee liikkeelle. jos se nyt tällä kokoonpanolla koskaan on ihan vaivatonta. ;)

  Hannele: nimenomaan, niin <3. :)

  VastaaPoista
 3. Päivä takana. Olet ollut Hanna ja olette koko perhe olleet mielessäni. Monina hetkinä olen Liisaa lämmöllä muistellut.

  Kesäisessä maisemassa näen tuolla mökin ovella äitisi, hymy huulilla ja toisella ovella verkkojen vierellä isäsi hyväntuulisena..

  Kauniita muistoja.

  Voimia tuleviin päiviin, hetkiin.
  -annaleena

  VastaaPoista