keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

haaste :)

osallistuin Maritan blogissa kivaan käsityöhaasteeseen, haasteeseen kuuluu että jos osallistuu niin sitä pitää jatkaa ja ihan pienen unohduksen ;) ja Maritan kommentin lukemisen  jälkeen tämä on nyt tässä. :)

Juttu menee seuraavanlaisesti, viidelle ensimmäisenä kommentoivalle lupaan lähettää jotain käsintehtyä.Mahdollisesti ittetehtyä. :)
Aikaa minulla on vuoden loppuun ja se kuinka kauan teillä on aikaa on ihan teistä kiinni. :) 

Vielä ei tietoa mitä postipoika aikanaan tuo mutta toki toiveitakin voi esittää, luulisin :)

Minun pitänee hankkia jostain semmoinen sähköpostiosoite johon te viisi ensimmäistä voitte sitten yhteystietonne ilmoittaa, jos ette sitten satu tietämään tuota nykyistä. :) mutta se ilmaantuu tässä kunhan sinne asti joudan.

---------

Tänään olen toteuttanut yhden kauan päässä pyörineen suunnitelman. Saimme kerran yhdeltä taitavalta neulojalta lahjaksi aivan ihanan neuletakin..nyt täältä matkaa pikkuinen trikoomekkonen villatakinneulojan tyttöselle. Toivottavasti on sopiva! Mekkonen matkaa tänne. :)

Tänään näyttäisi siltä että ompelulle järjestyy sopiva rako.Mies on vielä äitiyslomalla ja aloittaa ensi viikolla isyysloman.Toinen päällikkötason tyyppi juoksemassa tihulaisen perässä helpottaa kummasti! Muutama leikattu vaate odottaa ompelijaa, nyt toisen koneen kimppuun. :)-hanna-
 12 kommenttia:

 1. Hanna, hyvänen aika sua!!!!!!
  Kommentoin nyt ekana, mutta tuon trikoomekon vuoksi! Päivän pelastus, hyvä yllätys, KIITOS!!! Odotamme jännityksellä! :)

  VastaaPoista
 2. heh minä oon toisena, ei tuu ainakaan kovin pitkä matka postipojalle. portaat ylös ja kymmenen metriä oikealle;)
  -iida

  VastaaPoista
 3. Ja meille voit nakata postilaatikkoon, jos et sisälle asti ehdi. pääseepä postipoika helpolla.
  -anita

  VastaaPoista
 4. Ja minäkin ihan päällikkötasoa? Ei paha :)

  VastaaPoista
 5. ja päällikkötasokin osallistuu haasteeseen...vai? :) tämäpä meneekin jänskäksi, mitähän itsetehtyä voisin tuolle ;) työkaverilleni lähetellä...mutta eiköhän sitä jotain keksitä!

  VastaaPoista
 6. Olenko minä viides onnekas? Onpas hauskaa...
  -Kristiina-

  VastaaPoista
 7. ja minä olen se varasijalainen. Nautin SUURESTA käsityöstä, nukkuu ja tuhisee ja ei tarvi ratkojaa-kaikki Mestarin kädestä.-pirta-

  VastaaPoista
 8. ei ollut aikomus osallistua. luovutan paikkani seuraavalle. :)

  VastaaPoista
 9. Eli Maria,Iida,Anita,Kristiina,ja Pirta :)

  Pirtalla siellä se maailman paras käsityö :)

  meneepäs nyt kyllä käsityöläisille nämä itsetehdyt :) pitääpä koittaa saada sievää jälkeä :) että kehtaa teille taitureille lähetellä!

  laittelen tässä jonakin päivänä sähköpostiosoitetta tuohon sivupalkkiin...lähetelkää sitten siihen osoitetietojanne te kauempana asuvat :)

  VastaaPoista
 10. Pitääkö tätä jatkaa? Eli minä teen viidelle jotka ilmoittautuu niin jotaki ihan itte näine pienin kätösin? Vaikka mulla ei blogia ookkaan... Mites se on?
  -Kristiina-

  VastaaPoista
 11. kristiina: se oli kait tarkoitus :) ja sunhan pitää iliman muuta laittaa nyt blogi pystyyn :) tai sitten ihan vapaavalintaisesti muistaa viittä ihmistä itsetehdyillä jutuilla :) viedä vaikka pullia naapuriin :)

  VastaaPoista
 12. Oi, oi, siis puolisosi luovutti. No kuitenkin olen siitä tyytyväinen:) Kiitos hälle! Ja Hanna älä turhaan kursaile osaamistasi. Se on nähty, että osaat! Mukava juttu.

  VastaaPoista