maanantai 2. toukokuuta 2011

kenkämäinen juttu"Kukaan ei oikein tiedä, missä Hölmölä sijaitsee-mutta toisinaan se voi olla hyvinkin lähellä...."

Kuulin ;) eilen yhden hauskan jutun...Yksi naisihminen perheineen oli kylässä  siskonsa luona. Kotiinlähtiessään  tuo huolehtiva ja ah! niin järkevä äiti-ihminen  keräili jälkikasvunsa tavaroita (hanskoja,ulkohousuja yms)  sylin täyteen ,pisti kengät jalkaan  ja hiippaili autolleen. Autossa tuo sama tomera perheenäiti komensi lapsukaiset ruotuun -olemaan tappelematta istumapaikoista-ja naksautteli turvavyöt paikoilleen, ja siirtyi etupenkille nauttimaan kotimatkasta. 

Perhe ajeli kotiinpäin reilut parikymmentä kilometriä,ja  perheenäiti alkoi ihmetellä että kukahan oli lainannut hänen kenkiään kun toisesta kengästä oli nauhat niin löysällä....nosteli koipensa ylemmäs aikomuksena kiristää nauhat sopiviksi ...ja kas kummaa! Jalassa olikin ihan vieras kenkä!!!!

Miten voivat ajatukset olla joskus ihan jossain ameriikan mantereella...:D

Kuten kuvasta huomaatte, dokumentointi on onnistunut ihan kotimaisemissa. Ja eivätkös olekin ihan samannäköisiä nuo kengät? toinen vain on kokoa 39 ja toinen 44.... toivottavasti J:lle löytyi jotkut kengät joilla pääsi omaan kotiinsa! Isomman kanssa katsokaas aina pärjää-pienempää on vaikea saada jalkaan edes nauhoja löysyttämällä.:)

Jos näette minut kumisaappaissa kylillä niin tiedättepä sitten mistä se johtuu. :) 

-hanna-


10 kommenttia:

 1. :D Ihan huippu! Ei ois ollenkaan ihme jos mulle kävis noin myös :D

  VastaaPoista
 2. Tuuppa illalla näyttää niitä eripareja ompeluiltamiin.

  VastaaPoista
 3. Heh, huh, hahaa... hauska juttu.

  VastaaPoista
 4. hauskaa... . Kaikkea sitä sattuukin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos makeista nauruista, pelastit tän päivän kaatumasta synkkyyteen:D

  VastaaPoista
 6. Nuinkiko voi käyä..:)
  Monet hyvät naurut tämä ainaki sai aikaan.. ei siis turha temppu.. :)

  VastaaPoista
 7. mutta...siis oikeestikko?

  VastaaPoista
 8. kyllä muakin nauratti! arkipäiväiset tilannekomiikat on oikeastaan ihan parasta huumoria. :)
  ja ihan oikeasti :D laitoin nuo eripariset kengät jalkaan...ehkä olisin aikaisemmin huomannut jos olisin pitemmästi kävellyt niillä,mutta autossa istuessa ei tuntunut jalassa kovinkaan erkoiselta :)

  oikeastaan ihme ja kumma ettei enempää satu mulle tämmöisiä :) kun koko ajan sata asiaa kesken ja toinen mokoma jonossa.

  tiedän kyllä yhden toisenkin perheenäidin jolle kans sattuu ja tapahtuu...mutta pitänee kysyä lupa niiden kommellusten kertomiseen! :)

  VastaaPoista
 9. Minä menin kans ostaan tytölle kenkiä, ja ihmettelin miksi myyjä useamman kerran mainitsi hyvin kohteliaasti, jos sattuisi tarvimaan, AIKUISTEN kenkien olevan nyt alennuksessa. Asia selvisi, kun astuin portaalta kadulle sieltä kaupasta. Kenkä, joka 5-6 vuotta aikaisemmin oli ollut sininen, oli sivusta halki ja sieltä reiästä näky punainen sukka:). Olin kyllä edellis viikolla ostanu uudet kengät toisesta kaupasta vaan en raskinu laittaa niitä vesisateella jalkaan.
  -anita-

  VastaaPoista