maanantai 23. toukokuuta 2011

kevätjuhlapäiväJa me oltiin kaikki niin hienoja. :) Valkoiset housut ovat muisto vain, nutturoista on jäljellä herkulliset kiharat  ja kuvaamisen jälkiseuraamuksena kukkapenkissä ei ole enää jäljellä montaakaan auennutta narsissia.(annoin luvan silloin poimia muutaman maljakkoon mutta en hoksannut sanoa ettei illalla enää saa katkoa...trampoliinikin on koristeltu ihanaksi...)

Valkoiset housut olivat myös niiin ihanat....ne vain saivat jo lisäkoristuksia kukkapenkistä ja nurmikolta.
Eipä sitten muuta kun pyykkäämään.:)

-hanna-

13 kommenttia:

 1. Hanna - kerta kaikkiaan ootte olleet niin hienoja, suloinen tuo ensimmäinen kuva! Sulla on ihania tyttöjä! :)
  Ja niiden tyttöjen äidillä on mahtavat hiukset!

  VastaaPoista
 2. oi kun suloisia tyttösiä,ei meijän likat ennee suostuis noin kauniisti pukeutumaan.:)Jokaisella se oma makunsa ja tyylinsä,eikä varmasti se,mitä äitee ehottelis:)

  VastaaPoista
 3. On aivan ihania kuvia, niin nättejä tyttöjä. Olet saanut tehtyä todella kauniita vaatteita. Saat olla ylpeä:). Kerropa millä saa parhaiten ruohonvärin pois vaatteista? Omistan sappisaippuan, joka on hyvä moneen tahraan. En ole vielä testannut sitä ruohoon.

  VastaaPoista
 4. Ihania neitejä! :) Ja nuo ompelukset on kyllä niin upeita! Minulla ei riittäisi pitkäjänteisyyttä...

  VastaaPoista
 5. Voe mahoton noita "hellantelttuja"Ihanaisia, kaikki! Toivottavasti saat nuo tahrat jollai konstilla pois. Kerro meille sitten konstit

  VastaaPoista
 6. Hienoja tyttöjä juhla kamppeissa...:)

  VastaaPoista
 7. Ihan sammaa mieltä edellisten kans :). Ihania :)! Mutta nuo sotkut olisi toki saanut jäädä väliin :D, mutta ei niiltä voi välttyä, se vaan on niin :).

  VastaaPoista
 8. tyttöset kiittää :)

  maria: kiitos :) eivät aina tunnu niin mahtavilta nää mun kutrit...liika on aina liikaa...pitäs saada muutama kymmensenttinen pois niin olisivat kätevämmät. :)

  suvi: nämä pienimmät tyttöset kyllä vielä laittavat ylleen sen mitä äiti on ajatellut-isommat jo päättävät ihan itse. :) onneksi vielä kelpaavat äidin ompelemat :)

  katja:kiitosta, :) olin kyllä ylpeä sekä tyttösistä että vaatteista :) ja sappisaippua on mulle ihan uusi tuttavuus, kuullut olen mutta en kokeillut. nuo ruoho-ja kukkapenkkitahrat :) lähtivät onneksi ihan peruspesussa pois! housut ovat taas ihan puhtaan valkoiset. :) Ajattelin ottaa tässä jonakin päivänä ihan lähikuvia pöksyistä ja yksityiskohdista. :)

  kehrä:nuo ovat oikeastaan yksinkertaisempia tehdä kuin miltä näyttävät...ja oikeasti tosi nopeita ommella, kaikki. :) minä en jaksa ommella mitään kovin pitkäpiimäisiä juttuja, valmista pitää tulla kohtuullisen nopsasti. :)

  pirta:hellanteltut olivat kyllä itsekin onnellisia kamppeistaan. :) ja se ilo lämmittää kyllä äidinkin sydäntä :) tahrat tosiaan katosivat ihan ilman mitään erityistä tahranpoistoa. illalla tuli sotkut ja aamulla laitoin pyörimään-liekö se vaikutti ettei sen pitempään maanneet pyykissä? ja kangas on kyllä hieman liukaspintaista, en oikein tiedä millä nimellä tuommoista kutsutaan? vähän niinkuin farkun ja tuulikankaan sekoitus. :)

  kaarteenmumma: vaatteet tekevät oman lisänsä juhlan tunnelmaan :)

  anonyymi: se on kyllä totta, ei niitä sotkuja oikein voi välttää :) ja onhan se vähän niinkuin mahdottomuus koittaa valkoisia housuja tuonikäisillä pitää valkoisina :)

  VastaaPoista
 9. Olisittepa nähny "livenä"! Parin kaverin kans puhuttiinki kahvijonossa, että miten Hanna hoksaaki tehä vanhoista paidoista noin ihania, kun itellä ei vaan sytyttäs.
  -anita

  VastaaPoista
 10. Voi että ihana tuo oranssikin tunika! Mistä löysit noin ihanan kuviokankaan,ei kai vanha lakana tuokin? Ruoho tosiaan lähtee kohtuuvella joistakin materiaaleista,mutta esim. trikooseen se jämähtää kunnolla kiinni. Minä saan aika hyvin tahrat pois liottamalla yön yli superkymppi-liuoksessa. Verraton aine! Meidän eskarilainen on pitäny koko talven valkoisia farkkuja koulussa ja vielä ovat valkoiset vaikka monet kerrat on peiteväriä niihin roiskunut!

  VastaaPoista
 11. anita:minustakin tuntuu että livenä ne ovat ihanampia :) kuvissa ei saa kaikkia juttuja näkösälle. :)ja sytytyksestä, mullahan onkin semmoinen kiemurainen ajatuksenjuoksu muutenkin-ja innostun kaikista kummallisista jutuista. :)

  tinttara: oranssin tunikan tyttökuvioinen kangas on vanha hame jonka sain ystävältä joka tietää kangasharrastuksestani. :) se on oikeasti vanha, olisiko 70-lukulainen, kreppipuuvillaa. :)

  kiitos tahranpoistovinkistä! pitääpä hommata sitäkin pyykkikaappiin, ensiavuksi. :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat vaatteet tyttösillä! Amwayn SA8 esipesusuihkeella lähtee kaikki banaanitahrat, ruoho yms...

  VastaaPoista
 13. Minnariitta: kiitos kehuista :) ja banaani on kyllä sitkeää lähtemään! tuotakin ainetta pitänee hankkia :) , alkaa ollakin pyykkikaapin remontointi ja uudelleenjärjestely edessä! olisipa se kyllä mukavaa kun tuo pyykkijuttu olisi jotenkin järjestelmällisempää,esimerkiksi vaikka että suihkuttelisi tahranpoistot tahroihin heti eikä sitten joskus kun se vaate tulee vastaan sieltä vuoren uumenista...mutta täytyypä alkaa tehostamaan tuota(kin) hommaa!!

  VastaaPoista