tiistai 31. toukokuuta 2011

kuvakertomus

Ihan ensiksi ilmoitusluontoinen asia: kuisti on verhoja vaille valmis! Kyllä näyttää niin mukavalta puhdas ja valkoinen maalipinta...tekisi tosiaankin mieli jatkaa sutimista vähän siellä ja täällä, kuitenkin varsinkin täällä. :)

Verhot ovat edelleen pesussa, ja voipa olla että ne ovat olleet hieman liian monta vuotta (!) ikkunoissa sillä kun reippaasti ravistelin/oikaisin niitä kuivumaan laittaessani ne tuntuivat aika haperoilta...repesivätkin mokomat. verhojen hommaaminen on niin vaikeaa!  meillä on kaikissa ikkunoissa valkoiset verhot...kun en osaa laittaa mitään kivoja kuviollisia.:/   Mutta katsotaanpa jos siihen jotain kangasta löytyisi tuolta kätköistä. :)Sunnuntaina retkellä olleet lapsukaiset olivat kuvanneet innokkaasti. Mukava oli luksuspäivän viettäjänkin päästä retkitunnelmiin. :) Mukavaa oli selvästi ollut-eväät olivat maittaneet ja  kavereiden kanssa oli touhuttu monenlaista.:)Isosisko oli antanut kameran  myös viisivuotiaalle Essille. :) Kivoja kuvakulmia ja yllättäviä otoksia.:) Lapsi löytää leppäkertunkin  kameraansa ison peltoaukean ja ihmispaljouden keskeltä. :) Selvästi ne tärkeimmät jutut oli talletettu kameraan: parhaat kaverit, omat ja kaverin kengät, pressukatoksen nurkat , herkkueväät ja pikkusisko. :) Tosin naama ei näy mutta eipä se niin nuukaa.. :)

 Kesä on täällä! Illat ovat ihmeellisiä, kuulaita, koivut niin vihreitä että alkaa tehdä mieli salaattia. Pääskyset ovat pesänrakennuspuuhissa puuladon liepeillä ja käki kukkuu niin ettei sitä voi laskea.Kesälomaan on koululaisilla matkaa enää muutama päivä. :)

-hanna-

11 kommenttia:

 1. Oi, oi! Osasipa siina olla kesaisia kuvia, niita semmoisia parhaimpia kesanodotustouhuja. Tulee oikein ikava sinne sahanpurujen tuoksuun.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvakulmia!
  Kuukauen päästä sielä ollaan... :)huomaammekohan leppäkertun..?

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää ihanalta nuo valkoiset seinät! Joko oot päässyt eteisen ja olohuoneen seinien kimppuun? Ajattele miten ilme huoneissa raikastuu valkoisen värin myötä! Ei muuta kuin rohkeasti maalaamaan vaan kaikki paneelit valkoisiksi:).

  VastaaPoista
 4. kesäinen tuulahdus avoimesta ikkunasta,lintujen aamuinen sirittely,luonnon,sahanpurujen ja heinikon tuoksu...kaukana taivaalla muutama pilven hattara,auringon nousu ja laulu,johon saa herätä...ihan tuli I-K-Ä-V-Ä jo tuonne pellolle,kuukauden päästä se on totta!
  Ja kuhinaa pelloilla kuin muurahais-pesässä!Toivottavasti tapaamme!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä tuliki kivan näköinen teidän kuistista! Mulla on kaapissa 2 noita ikean tankoja, enpä oo hoksannu että niitä voi käyttää naulakkona. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 6. Oli ihania kuvia! Kuisti on niin raikkaan näköinen, onnittelut! Jatka ihmeessä sutimista.
  Lasten ottamat kuvat ovat kyllä niin mainioita. Miten ne hoksaakin löytää just niin tärkeitä juttuja:)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Minulla saattaa jäädä tällä kertaa sahanpuruntuoksu tuntematta. Neuvolalääkäri pelotteli matkustuskiellolla jo nyt, kun supistelu ei ota rauhoittuakseen. Onneksi nykytekniikan ansiosta on mahdollista seurata tapahtumia kotisohvaltakin. :) Nauttikaa te, jotka pääsette! :)

  VastaaPoista
 8. kiitos kommenteista :)

  kuistista tuli kyllä niin mukava että pitänee sitä maalauspuuhaa tässä kesän päälle viritellä enemmältikin! :)

  ja minäkin hoksin ihan vasta tuon naulakkojutun,mullakin tuo tanko koukkuineen on odottanut melkoisen kauan tuolla kaapissa! tosi hyvä-mahtuu paljon pieniä takkeja. :)

  olen joskus ajatellut että antaisin jokaiselle lapselle kameran joksikin aikaa ja saisivat ottaa kuvia oikein sydämensä kyllyydestä. :) olisi mukava katsella sitten minkälaisia asioita kukakin on kuvaillut. :) siinä ehkä oppisi uusia asioita lapsesta ja elämästä.

  kuukausi on kyllä aika lyhyt aika...kun pitäisi vielä ommella monenmoista ja rippijuhlatkin pitäisi järjestää ja juhlia.:)

  VastaaPoista
 9. Valkoinen on kyllä väreistä paras! Tulee eteiseen ihan ylimääräisiä neliöitä, kun maalaa seinät valkoisella.

  Hienoja kuvia on tytöt ottanut. Tuossa kollaasissa ne näyttää tosi hyviltä. Lapsilla on kyllä silmää, vois ruveta harjotuttaa kuvaamista.

  Ja edelleen sanon, että teidän tytöillä on ihanat takit!

  VastaaPoista
 10. Kaunis etteinen ja ne pelakuunkukat.Tykkään! Kiinnitin huomiota takkilenkkiin, hauska kuva. Ja varmasti pysyy naulassa! Pitkäripsisiä tyttöjä. Nyt on kesä!t. pirta

  VastaaPoista
 11. maria: niin on! tuli kyllä niin avaraa ja valoisaa! valkoisenkaipuu elää vajvana...kait sitä koittaa saada sillä edes jotain selkeyttä tähän hallittuun kaaokseen. :)

  takit on kyllä omastakin mielestä kivat!pirtsakat. :)

  Pirta: pelakuut on ainoat oikeat kukat kuistille. :) Ja varsinkin nyt tuota aaah! valkoista seinää vasten..mäntypuista seinää vasten ei mikään näytä miltään. ;)
  Tykkään kyllä kans tuosta ruudullisesta takkilenkistä. :) piristää kun takissa muuten musta vuori. :)
  joku meidän isommista tytöistä valitti kerran pienenä kun aamulla silmät olivat "unihiekassa" että miks mulla on tämmöset räpsyttimet kun muilla on oikeat ripset :D :D mutta ripsien pituus on iskältä peritty, äidiltä sitten väri. :)
  ja on se, nyt on niin kesä!

  VastaaPoista