keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

kesäsurautuksia, osa 2


Surautukset on nyt surauteltu joksikin aikaa, muutaman päivän tauko tekee ihan hyvää niskoille ja yleiselle järjestykselle. Saumurin roskista kertyikin melkoinen läjä, vai mitä? :)

Mekkosia, tunikoita,  kesälaukkuja,  housuja ja paitoja.  Joistakin ompeluksista ei saanut ilman mallia kunnollista kuvaa-joten pitänee kuvata ne tositoimissa  tässä myöhemmin. :)

Kesän odotetuin reissu häämöttää jo ihan nurkan takana. Auto on pakattu ja viimeiset kassit odottavat ovensuussa.Huomenna lähdetään. :)

Iloisia kesäpäiviä!Muistakaa aurinkorasvat ja hellehatut-ja tarvittaessa kumisaappaat. :)


-hanna-

6 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Täällä myös yksi kirkkaista väreistä pitävä ja useinkin värikkäitä vaatteita pitävä.:) Onnistunutta reissua teille!

  VastaaPoista
 2. Onnea reissuun! Ihania vaatteita on syntynyt!

  VastaaPoista
 3. mukava reissu lienee jo takana:)
  pikkuisin on mitä suloisin pallero tuossa mekossaan!
  mulla ei oo sitä ompelukonetta eikä saumuriakaan,kaikki pienet ompelutyöt(lue pienet paikkaukset) teen käsin:)

  VastaaPoista
 4. Ihania surautuksia! Varsinkin tuo keltainen hamonen :) Minun pitäis nyt vihdoin kiikuttaa kone huoltoon,mutta miten pärjään ilman sitä?!! Puikot ja langat jos kaivelis esiin niin se vois vähän lievittää eronikävää ;)

  VastaaPoista
 5. Nähtiin teijät sielä reissun päällä.. ;)
  oli mukava!
  Ja siinäpä nyt kommentti käynnistäni.. :)

  VastaaPoista
 6. kiitokset kommenteista :)

  värikkäät vaatteet on niin kivoja-itselle en jotenkin osaa laittaa vaikka tykkäänkin niin pikkuisille on sitten kiva irrotella. :)

  en pärjäisi ilman koneita ollenkaan-sama ongelma kuin tinttaralla että eivät oikein jouda huoltoonkaan...vaikka tuota puikko&lanka-konstia pitää koittaa jos joutuu huoltoon viemään. :)

  VastaaPoista