tiistai 26. heinäkuuta 2011

heikun keikun

Parina viime  päivänä elämä on ollut kummallisen sekaista. Mies lähti töihin ja kylläpä sitä vaan olikin muutaman  viikon aikana ehtinyt tottua aika luksuselämään toisen aikuisen jakaessa näitä arkisia puuhia ihan 24 h.

Nyt on sitten vieroitusoireita, kait. :)

Ehdittiin kuitenkin viimeisenä lomapäivänä nautiskella hellepäivästä, sillä kaikkein oikeimmalla tavalla . :) Vesi oli tosi matalalla, rantaa oli ilmaantunut  hurjasti lisää sitten viime käynnin ja olihan se lämmintä se vesi! Pienimmäisestäkin kuoriutui oikea vesipeto tuolla reissulla.


Muutama vähemmän helteinen päiväkin olisi tervetullut jossain välissä, mustikoita olisi kiva saada poimittua ja toki ompelukonekin kutsuvasti vilkuttelee...taitaa muuten olla jotain vakavaa tämä ompelukoneriippuvuus, sillä kun istahdin tähän tätä kirjoittamaan jalka haki poljinta  melko tovin!

Ompeluhuone on ihan mullin mallin ja heikun keikun. Päässä( ja nurkissa) pyörii vain kaavoja ja kankaita, nauhoja ja nappeja :) ja kaikkea semmoista joka pitäisi pakata mukaan ensi viikolla olevalle ompelukurssille. Torstaista  lauantaihin ihan vain ompelua ja samanhenkistä seuraa. :) Taidan alkaa laskea öitä!


-hanna-

8 kommenttia:

 1. Mukavaa kurssia! Minä olisin NIIN halunnut sinne lähteä, vaan ei aikataulut nyt sitä suoneet.

  VastaaPoista
 2. Öitä lasketaan... fiilistellään jo vähä huomenillalla.. ;)

  VastaaPoista
 3. mukavata kurssia teille,jotka sinne lähette:)meillä loma(?)viikko huhmarissa...

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kurssia teille. :)

  T. Sanna S.

  VastaaPoista
 5. Toivotan sinulle oikein antoisaa ja mukavaa ompelukurssia erään ikivanhan iskelmän alkusanoin, jotka mielestäni sopivat sinulle. Tekstin laatijasta en löytänyt tietoa mutta artisti nimeltä Helena Siltala sen aikanaan lauloi.

  "Pikku Midinetti
  Kaikista kauneimman kankaan
  puvuksi ommella saan.
  Toiveeni pujotan lankaan
  Toivon, toivon…

  Öisin mä unessa seulon
  Aarretta hiekasta maan.
  Päivisin pukuja neulon toisten, toisten vain.
  ..."

  Alla youtube-linkki josta sävelkin käy ilmi,
  vaikka paikoin vähän nuotin vierestä :)

  http://www.youtube.com/watch?v=1_4fXHxDv8k

  VastaaPoista
 6. joska: kiitos! toivottavasti seuraavalla ekrralla onnistaa aikataulut ja muut. :)

  mummo: fiilistellään iliman muuta :) tervetuloa!

  suvi: kiitos! mukavaa lomaa sinne teillekin!

  sanna s.: kiitos! mukavaa siellä on aina ollut ja niin varmasti nytkin :)

  kummitäti: kiitos! pikku midinetti on jostain lapsuudesta tuttu sanonta...meilläkin se ompelukone surisi ihan aina, äiti olikin varsinainen ompelija. minulta ei ihan "puvut" kyllä luonnistu...eilen sen taas totesin että millimetrihommat eivät ole minua varten! leikkasin tilkkuja elämäni ensimmäistä tilkkutyötä varten ja vaikka kuinka mittasin ja leikkasin sabluunalla jne, kaikki ovat hieman eri kokoisia! taidan jättää sen puuhan jollekkin minua taitavammalle...( =Riitta).mutta ompeleminen on kivaa :) millimetreistä huolimatta.
  kauhean vaikeaa vain valita kankaat ja tilpehöörit mukaan reissukassiin! :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin oon sinne ilimottautunu, Onni matkassa mukana. ps. heleppo lapsi, helepompi kuin äitisä. Mukavata:) Pirtahi kiittää mukavan reissun toivotuksesta! Nähhäänpä Hanna ja muut sitten

  VastaaPoista
 8. Pirta: oikein kiljaisin riemusta kun näin nimesi osallistujaluettelossa!huippua!mukava nähdä! Sinulla ne ovatkin kissanpäivät kun on aina Onni matkassa <3

  VastaaPoista