lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulu!

Ketunpesän touhukas vilske ja hyörinä on hetkeksi hiljentynyt-jouluaaton odotus on uuvuttanut pienet ja isommatkin häärääjät ja uni voitti jo meistä useimmat. Hääräykset on nyt hääräilty-nyt vain odotetaan joulua ja nautitaan siitä. Aika moni hääräys jäi puolitiehen, moni suunnitelman asteelle ja harmittavasti pari hääräystä jäi viittä vaille valmiiksi.

Loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin nämä rakkaat pienet ja isot ihmiset täällä kotona. Kyllähän sen tietää silloin häärätessäänkin, ei vain aina muista. Ja toki sopiva määrä hääräystä on ihan paikallaan, minulle ainakin Joulu tulee osaltaan tekemisen kautta. Tietyt jutut on mukava saada tehtyä jouluksi..ja jotkut niistä ovat semmoisia jotka tehdään vain ennen joulua, ja hyvä niin sillä muuten saattaisivat jäädä vaikka tekemättä...esimerkinomaisesti mainitakseni jääkaapin taustan imuroinnin...joka tosin tänä vuonna päättyi hullusti mutta loppujenlopuksi onnellisesti. :)

Riskiryhmään kuuluva armaani nosti jääkaappia reippaasti takaisin paikoilleen ja siinä samalla otti ja kiskaisi oven irti. Apua! Ja tietysti se oli ihan rikkipoikki. Klassisempi versio olisi tietysti ollut hajottaa se aattoiltana kun kaikki kaupat ovat kiinni jne...mutta me ollaankin moderneja. ;) Eli kipinkapin kodinkoneliikkeeseen ja uusi, valkoinen, käytännöllisempi ja takuulla energiapihimpi jääkaappi muutti meille. Ai että! Ihanhan sitä ilokseen täytti jouluruokaostoksilla käynnin jälkeen. :)
(entinen olikin jo ihan liian vanha, suunnitelmissa on jo pitempään ollut uuden hankinta. )

Tämä Joulu muistetaan siitä kun isä uuden jääkaapin osti. :)

Juhlavaa, ihanaa, leppoisaa, rauhallista, iloista, riemukasta, rentouttavaa ja lämmintä Joulua teille kaikille.
Teille tutuille,ystäville, sukulaisille, ja myös teille tuntemattomille lukijoille. Olkoon Joulunne juuri sellainen kuin sen pitääkin olla.

 

3 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua teille kaikille Ketunpesän asuvaisille isommasta pieninpään! Meillä vielä matot laittamatta lattialle ja torttutaikina sulamassa yms. Mutta mutta joulu tulee kuitenkin meillekin viimetippalaisillekin Yle1-sävelien soidessa :-) Mies tuo kohta kuusen pirttiin.t. Pirta perheineen

    VastaaPoista
  2. Pirta: Kiitos! Joulu tuli, ja onneksi viipyy vielä. :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää ja rauhaisaa Jeesuksen syntymä juhlaa!

    VastaaPoista