sunnuntai 4. joulukuuta 2011

jouluista


Tämän viikonlopun tunnelmia... Jouluista, kaunista ja mukavaa.



Keppiheppakaarti sai komean tallin ja heinäkaukalon jämälaudoista, tuppeen sahatusta koivulaudasta ja Lidlin hedelmälaatikoista. Kiitos näppärälle rakennusmiehelle...:)







Viikonlopun pakollinen loppukevennys: Sunnuntaipäivän leppoisan lukuhetken keskeytti äkillinen ajatus siitä että Hildaa ei ollut näkynyt eikä kuulunut noin kymmeneen minuuttiin...Koko talo kierrettiin ja käänneltiin lähes ylösalaisin, kävipä joku portaillakin huutelemassa mutta piilossa oli ja pysyi. Etsintäpartiot olivat jo jalkautumassa maastoon kun pikkuihminen löytyi yläkerran aulan nurkassa majailevan vieraspatjan sisältä nukkumasta. 



Mikäs siinä, mukava paikka varmasti. :) Pientä sydämentykytystä nämä päiväunet  ehtivät aiheuttaa mutta sehän on vain kuulemma terveellistä, kun syke nousee..
---
Huomenna on pomminpurkupäivä.Pommi tikittää jo..Kaikenkarvaiset villanyssykät, tilkkulaatikot ja nimeämättömät ja tunnistamattomat riepuläjät odottavat raivausta. Ompeluhuone on JÄRKYTTÄVÄ.
Nyt on pakko ryhtyä tositoimiin ennenkuin oveen ilmestyy poliisin eristämä-nauha.

Muutama ompeluidea muhii päässä ja lauantain kurssipäivän kotitehtävää pitäisi päässtä hurruuttelemaan.
Joululahjaprojektit ovat edelleen tildaprinsessoja lukuunottamatta alkutekijöissään.Suunnitelmissa on niihin liittyen kuvansiirtoa kankaalle ja  kirjontaa tietysti. :)

Joulufiilistä on ilmassa mukavasti.Lumihiutaleita on leikelty ja  laitettu ikkunoihin peittämään synkeät näkymät,  kynttilät palavat ja joululaulut soivat. Tontuille tarkoitettuja kirjeitä ilmestyy portaille tuon tuostakin ja kuulemma punalakkeja on näkynytkin pihamaalla .Pitääpä muistaa itsekin olla kiltisti!Muistakaapa tekin! :)

-hanna-

9 kommenttia:

  1. On tyttö löytänyt päiväuni paikan ja varmasti ylimääräsiä sydämen tykytyksiä aiheuttanut.... Meillä vuosi sitte oli mun sisarusten pikkujoulu ja tuparit.... Illalla,kun porukka oli lähtenyt ruvettiin ettiin Aapoa (sillon 6v). No poikaa ei näy missään huoneessa..... Pelkäsin jo,että se on lähtenyt ulos pimeään.... No muistaakseni se oli tuo mun mies,joka hoksas kurkata sänkyjen alle.... Sinne oli poika mennyt oman sängyn alle nukkumaan.... HUH HUH....Mulla ku on vilkas mielikuvistus niin kerkesin jo ajatella vaikka ja mitä.... Oli vissiin ajatellut,kun oli talo täynnä porukkaa ja väsyttää rupes,että siellä saa rauhassa nukkua. :)

    Ihanaa joulun odotusta teille sinne.... Aivan ihana tuo kuva,jossa on 2 pikkutonttua ja joulupukki taustalla.... Ja keppihevoset varmasti viihtyy tallissaan.... :)

    T.Sanna S.

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihanan nukkumakolon pieni löysi <3 ,meillä juuri samanlainen vieraspatja ja sillä pikkupojat leikkivät välillä robottia pujottamalla jalat sisään ja käpääilemällä ympäri taloa :). Ompa todella kaunis miljöö tuossa joulukuvassa!
    Tämä äiti on juuri nyt innostunut piparirakentamisesta ja aikoo kohta suunnata kauppaan ostamaan valmiin taikina koska hoksasi että huomiselle mummolareissulle on ihan pakko saada viemisiksi piparireet, molemmille mummolan asukkaille omat!:D

    VastaaPoista
  3. Miellä on käyny joskus samantyyppisesti, jotaki pikkukaveria on etitty kissojen ja koirien kans. Sitte aikainpäästä ku on kerinny aatella kaikki maholliset kauheuet, on pieni löytyny nukkumasta jostain epätavallisesta paikasta kuten sängyn alta, sohvan takaa, patjojen välistä...

    OOn käyny blogissasi ennenki vaan enpä oo saanu kommentoitua. Oot todella taitava ompelija. Ottamasi kuvat kauniita... Tuo avvainnippu kelepais mullekki. Näin kirpparilla joku aika sitte vastaavan nipun, mutta tottakai siittä oli revitty hinta ja pöytäpaikantiedot irti, sitä ei siis myyty mulle. :(
    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  4. Syämentykytyksiä.... itku silimissäoloa, hui! Järveä olen monesti pelänny, vaikka miten hieno se onkin säällä ku säällä. Hyvä paikka Hildalla! :) Mua nyt hengästyttää kans sinun aikaansaannoksesi, mahotonta! :) Mukavaa joulunodotusta Ketunpessään! t. pirta

    VastaaPoista
  5. oon sanaton...miten kaunista ja ihanaa kaikin puolin,huokailen vain:)
    nukkuma-paikaksi aika metka...mikäs siinä,kerran uni maistuu <3

    VastaaPoista
  6. Niin lämmin pesäkolo pienellä <3 Ihana joulukuva!! Mukavaa joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
  7. Sanna S. : kyllähän sitä ajatus laukkasi jo vaikka mihin asti. jonkunlaiset alitajunta-antennit sitä äiti-ihminen näköjään omistaa kun aika pian alkoi tuntumaan oudon rauhalliselta ja hiljaiselta. :)

    tinttara: mielettömiä piparkakkujuttuja sulla! aivan huokaillen katselin...mun tekeleet ei todellakaan näytä tuommoisilta..harjoitella pitäisi. lapset jo ovatkin kyselleet piparkakkutalon perään-kai se täytyy jonkunlainen talonrotisko koittaa saada aikaiseksi. :)


    näppi: taitaa olla tietynikäisillä samat vinkeet. :)ja kiitos kehuista! :) ompelutaidot taitavat näyttää paremmalta ruudun takaa kuin ihan livenä...nurjalle ei kärsi katsoa ja monenmoista kurttua löytyy useimmista ompeluksista. :) Blogissa olevat kuvat ovat aika monesti tyttären ottamia-hänellä on luontaista silmää kivoille kuvakulmille ja parempi kamera. :)
    Avaimet ovat muuten ihan halpahallikamaa-pari vuotta sitten ostettu nippu. :) iloista joulunodotusta sinnekin. :)

    pirta: tykytti se, vaikka kuinka tiesi ettei heppu kauaksi ole voinut ehtiä...ja oikeastaan tiesin ettei se ulkonakaan voi olla. mutta silti ehti tykyttää. ymmärrän tuon järven kanssa elämisen ristiriidan-meillä joentapainen ja se myös ainainen vaaranpaikka vaikka mukava onkin.

    elähän hengästy-istahada vain nojatuoliin glögimukin kanssa ja huokaise. :D

    suvi: :) huokailu on hyväksi, se on syvähengitystä :D mutta älä kuitenkaan ihan likaa innostu. :D ei täällä mitään kummallista ole saatu aikaan...se vain näyttää siltä näin palasina nähtynä. :)

    hönttä: aika leppoisalta se kieltämättä näyttää, tuo patjantaitteessa uinailu. :) ja kiitos, samoin sinne oikein mukavaa ja leppoisaa joulunodotusta. :)

    VastaaPoista
  8. Ja meinasipa aivan unohtua pomminpurkuraportti!!! ompeluhuone on ihan tip top! uskokaa tai älkää. :) ai että kun ihan sormet syyhyävät kankaiden ja saksien pariin...ensin on vain muutama ankeahkompi homma hoidettavana-haisunäätä levittää täällä karmeaa haisua ympäriinsä ja sille olisi tehtävä jotain, tiskipöytää uhkaa pöhötystauti ja imurintapainenkin pitäisi kylvettää.

    Huomenna päivänvalossa yritän saada kuvattua uudet kangashyllysysteemit teille ihasteltavaksi. ;)

    VastaaPoista
  9. olipa ihana kuva, jossa joulupukki oli taustalla ja tytöt siinä edessä, meillä on muutaman kerran kans "kadonnut joku lapsista ja etsitty joka paikka, meidän metsät jne. ja on löytynyt aina nukkumasta mitä ihmeellisimmistä paikoista, sydämen tykytystä on aiheuttanut ja paniikkia, mutta voi sitä onnea kun on lapsi löytynyt. Kerran olin jo soittamassa poliisit etsintöihin ja naapurit oli jo hälyytetty, lapsi löytyi vaatehuoneesta nukkumasta:D

    VastaaPoista