perjantai 30. joulukuuta 2011

onnea tuplasti!

Tämä vuosi alkaa olla  päivää vaille valmis. :)

Meillä täällä ketunpesässä toki vietetään tänään vielä yhdet hurjat synttärikemut-tuplasynttärit. Sankarit ovat varttuneet arvokkaaseen viidentoista vuoden ikään.  :) Tuolloin viisitoista vuotta sitten olikin aika jänskät päivät...kun jännitettiin että syntyvätkö veijarit vanhan vai uuden vuoden puolella, ja että syntyvätkö saman vuoden puolella-olisi ollut melkoista jos kaksosista toinen olisi ollut vuoden -96 viimeinen vauva ja toinen vuoden -97 ensimmäinen. :) Ihan samalle päivälle ja vuodelle sitten päättivät syntyä...neljän minuutin ikäerolla...pienet oravanpoikaset...rv 34 ambulanssiin 2 km kotiovelta. Siitä asti ovat kiirettä pitäneet ja paljon ehtineet! :)
Onnea, veikkoset!
Ovat nuo pojat vähän tuosta tosiaan kasvaneet.  :)  Viiteentoista vuoteen mahtuu paljon hauskoja kommelluksia, monta veikeää kepposta ja iso kasa iloa. Kaksosenergia perheessä on ehdottomasti positiivinen juttu vauva-ajan huuruista ja työmäärästä huolimatta. Niin paljon naurua nämä veijarit ovat meille järjestäneet-varsinkin parhaimmassa leikki-iässä. Ja ovat ne vieläkin aivan tosimukavia poikia. :)Tänä jouluna tämän duon saattoi tavata näissä kamppeissa. :) Yleensä tuntomerkkeinä ovat paremmin kuitenkin pipon alta pilkistävä kiharapehko, sählymailapussi, luistimet lisävarusteineen ja pilke silmäkulmassa. :)

---

Ketunpesässä hoivataan nyt flunssaista pienimmäistä. Kiukkua, itkua, aivastelua, yskää ja vähän tahtoo olla henkikin ahtaalla...jospa menisi pian ohi. Vähällä sairastamisella olemmekin selvinneet tähänastisen syksyn ja talven.

Uutta vuotta odotellessa. :) Alkava vuosi tuo aina tullessaan uusia tuulia...tällä ketunpesässä taitaa puhaltaa suorastaan paikallinen myrskytuuli-sen verran isoja muutoksia uusi vuosi tuo arkiseen elämänmenoon. Tämän firman toinen toimitusjohtaja nimittäin siirtyy toisen pomon tavoin ahertamaan myös sivutoimessa. Eli suomeksi: lähden TÖIHIN. IIK!

Monissa blogeissa on ollut mukavia muisteluksia menneestä vuodesta. Minäkin haaveilen semmoisen tekemisestä-jospa huomenna saisin sen valmiiksi. Viimetippa se on hyvä tässäkin asiassa.  :)

Jos kuitenkin sattuisi niin että ennen uuden vuoden alkamista en ehdi tänne blogiin kirjoittelemaan niin toivotan jo valmiiksi  Teille kaikille lukijoille oikein hyvää, onnellista ja ihanaa alkavaa vuotta.

Kiitos mukanakulkemisesta, jakamisesta, palautteesta ja ilahduttavista kommenteista.  Olen saanut paljon energiaa, iloa, ja kannustusta tästä blogista.  Teidän avullanne tästä blogista on tullut yksi arjen pelastaja. :) Eikä ketunpesää  olisi ilman teitä. :)

-hanna-13 kommenttia:

 1. Onnea tuplasti ja paljon! Mietin tuota kaksosten olemista ja heidän äitinä olemista. Varmasti jännää, en osaa oikein kuvitella. Onnea Hanna sille sivutoimellekin! Olen nyt kaksi työvuoroa huhkinut mukavassa seurassa siellä sivutoimessa, mutta niin mutta... ainakin vaihtelua meidän arkeen ja en ole lupautunut pitkäksi aikaa niin eiköhän se tästä! Lapset ovat pärjänneet aivan mahtavasti kotona isänsä hotteissa. Siis telläkin kaikki luonnistuu varmasti kuin vettä valaen vain.:) Tosin kodin järjestys on ehkä vähän erilainen, mutta haitanneeko. Ensi vuonnakin haluan lukea tätä ihanaa blogia, toivon ainakin niin. Kiitos. Onnellista vuotta 2012! T. Pirta

  VastaaPoista
 2. Onnea pojille!!! Tulee kyllä niin elävästi mieleen ajat 15 vuotta sitten.... Aika paljon käytiin tyttöjen kans teillä kylässä ja sain minä hoidellakkin näitä ihania poikia. :)

  Oikeen hyvää ja onnellsta uuttavuotta sinne Ketunpesään täältä Tyrnävän perukoilta.

  T.Sanna S.

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta,no onnea työläiselle:)Toivottavasti ehdit jotakin päivityksen tapaista jatkossakin...
  Toisekseen,tuplasti onnea tupla-veljeksille,niin se aika vaan mennä hurahtaa...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kaksosille, ja sinulle sivutoimesta.. Se o sitte niinkö alakamasa uus vuosi ja uuet kujeet.. ;)
  Mukavaa, onnellista ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. pirta:kiitos onnitteluista! tuo sivutoiminen meinaa vähän jänskättää...jospa siitä selviäisin. kotona varmasti pärjäävät...:)teillä ja meillä.

  kaksosten kanssa on niin ainutlaatuista ja erilaista, seurata kahta samanlaista ja niin erilaista pikkuihmistä , kasvua ja oppimista...kaikenkaikkiaan aika etuoikeutettuakin, tavallaan. :)onnellinen tästä kokemuksesta. :)
  blogi varmasti jatkaa päivittymistään, tästä en ihan hevillä luovu. :) onnea sinnekkin uudelle vuodelle!

  sanna s.: poijat kiittää :) teistä oli kyllä iso apu silloin! aika kuluu...jotenkin minustakin tuntuu että ei siitä voi olla näin kauaa. :)

  suvi:työläinen kiittää..onhan se hurja elämänmuutos...mutta kun kaikki vain jotenkin järjestyi niin pakkohan se on kokeilla.
  poijat myös kiittävät...onnea aina tarvitaan. :)

  mummo: kiitokset!tuleva sivutoimipisteeni sijaitseekin siellä teillä päin :)
  onnellisia päiviä uuteen vuoteen myös sinne!

  VastaaPoista
 6. Ai - sinäkinkö? Niin minäkin :)Työt kutsuu siis meitä molempia ensi vuonna :) Hyvää alkavaa vuotta koko perheelle!
  - Katri -

  VastaaPoista
 7. Onnea sivutoimeen ja oikein hyväää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Onnea ja Hyvää Uutta Vuotta!!!

  VastaaPoista
 9. Oikein hyvää ja onnellisista uutta vuotta Ketunpesän väelle! Saimmepa toisen tuplista tänne meille uuden vuoden viettoon. Just pojat lähtivät mopon selkään, eivät kuulemma tienneet vielä mihin menevät, mutta menevätpä kumminkin :).

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa! Onnea kaikista mahollisista jutuista :)!

  VastaaPoista
 11. Tuplaonnittelut Ketunpesän kaksosille! Meillä vietellään 15vee synttäreitä tänään :).
  Onnellista uuttavuotta ja kovasti voimia työelämään!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut myös täältä tuplana! Kyllä se on vaan niin ihanaa olla tuplien äiti:).

  VastaaPoista
 13. -Katri-: ai, olemme kohtalotovereita. :) samoin sinne, oikein hyvää alkavaa vuotta! näemmehän sitten 14. pv? :)

  Pikkusisko: kiitos! sivutoimi tuntuu hurjan isolta jutulta...hui. :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

  kewa: kiitos, samoin sinne onnellista ja ihanaa tätä vuotta. :)

  katja: kiitämme tuplapojan täysihoidosta :) ja kuulostipa niin tutulle tuo että ei vielä lähtiessä tiedetä minne mennään... :D mutta niinhän se oli että parempi että on sitä menemistä. :)

  anonyymi: kiitos! onnea aina tarvitaan :)

  tinttara: aivan! onnea sinnekin! eikös me siellä samassa huoneessa silloin kökötetty vauvoinemme...:)

  anonyymi: kiitos!onhan se niin että onni on olla tuplien äiti :)

  VastaaPoista