lauantai 11. joulukuuta 2010

äidin hommat on niin kiireiset..


Pari päivää mennyt kiireen kynsissä.Hoppua sinne ja tänne, aikataulutettua ohjelmaa ja pakolliset arkikoreografiat kaupan päälle. Joskus tuntuu että kaksi kättä, kaksi jalkaa ja YKSI pää on ihan riittämätön varustus tähän kaikkeen touhuiluun. :)

Jos saisin valita mitä noista haluaisin lisää niin ehkä sen pään. Se nimittäin uhkaa ensimmäisenä loppua... Kätevintä tietysti olisi jos voisi tilata lisää ominaisuuksia tähän pakettiin-kuten nyt ihan pieniä määriä esimerkiksi kärsivällisyyttä.


Jouluun on kaksi viikkoa!!!! Enkä oikein kyllä tiedä onko se enää vai vielä. Pikkuihmisten mielestä ainakin se vielä. :)

Jotain jouluvalmisteluja on tehty-lahjaostoksia ja joululeipomisia.Tytöt ahkeroivat yhtenä iltana jo vähän pakastimeen jouluisia herkkuja.

Minulle joulun tunnelma näyttää tulevan tästä tekemisestä. Jotain konkreettisia tekemisiä-tiettyjä siivousjuttuja, kortit, joitain käsintehtyjä joulumuistamisia, niistä se tunnelma lähtee muodostumaan.

Ompelukoneella on ollut myös kiire viime päivinä.Mukava niin. :) Kuvaamiset vain odottavat vuoroaan tässä tohinassa.

On se vaan ihanaa kun on joku innostava käsityö meneillään! Oikein harmittaa ;) kun Hildan mekkonen valmistui. Vähän minusta tuntuu kuitenkin siltä että ihan vaan pikkuisen lähti lapasesta mekkosen värkkäilyt..löysin itsestäni ihan uusia puolia-en nimittäin koskaan oikein ole jaksanut innostua käsinompelemisesta-ja nyt ihan innoissani kiinnitin KÄSIN niitä kangaskukkia sinne ja tänne ja ompelin nappeja(joihin yleensä viimeistään tyssää) joten jotain vakavaa tämä varmasti on.Ja ehkäpä aikaisemmin tyylilaji on ollut enemmän yksinkertainen ja selkeä-nyt on kyllä kaikilla herkuilla varusteltu mekkonen. Vaikka on se silti minusta aika ihana. :)


Kuvassa kuitenkin yksi tuotos muutaman viikon takaa.Tämä on primadonnan ratsu-kuulemma, ja se nukkuu yöt Essin kainalossa peiton alla. Se on hyvin ystävällinen ja monipuolinen olento, muuntautumiskykyinen ja sopeutuvainen yksilö.Sille on tulossa serkkuja ja muuta sukua aika liuta. Kaavoista ja opastuksesta kiitos kangastukselle. :)


-hanna-

8 kommenttia:

  1. Upea heppa! Niin ystävällisen näköinen. En ihmettele, vaikka on päässytkin yökaveriksi.

    Äidin kiireisiä hommia helpottaa onneksi muut aikaansaavat ihmiset. Nimittäin tyytyväisenä ostin gluteenittomia porkkana- ja maksalaatikoita joulumarkkinoilta.

    Sinä se jaksat ahkeroida, ompelukone huristelee. Mielenkiinnolla odotan mitä siellä on saatu aikaiseksi!

    VastaaPoista
  2. Tämähän on aivan loistava yksilö! Kiva kun oot laittanut värikkään kankaan. Oikein pirteä kaveri!

    VastaaPoista
  3. Se Hildan mekko oli oikeasti aivan herkku,joku se jaksaa värkätä. Tuo Heppa on kyllä kans ihana, Sanni tässä kattoo ja haluaa kans semmosen:). Tuliko muuten se sähköposti?:)

    VastaaPoista
  4. anita: tuli sähköposti! :D jos osaisin niin laittaisin sen tähän jotenkin :D
    tunnistin kyllä itseni ja joitakin muitakin...

    tässä pieni mainos: lukekaapa uusimmasta kotivinkistä roope lipastin pakina :D oli jotenkin tuttua! sorateiden kuningattaret :D

    katja:onpa mukava kun olet löytänyt valmiita juttuja-helpottavat kummasti jouluvalmisteluja.ja kuulehan, ompeluita lukuunottamatta täällä ei kyllä ole muuten joulua valmisteltu...

    kangastus: jotenkin ihastuin myös noihin kukallisiin heppoihin :)

    VastaaPoista
  5. Löysipähän, aivan ihana lukia tarinoitasi.
    Heppa aivan mahtavan näkönen.Voisin itekin
    ottaa kaverikseni tänne uuteen, vanhaan tupahan...:)

    VastaaPoista
  6. aivan ihana satuheppa. :) Tykkään ja kovasti tykkäänkin. Terv. Satu-A

    VastaaPoista
  7. Hei Hanna! Eksyin blogiisi linkitysten kautta. Onpa mahottoman nätti heppa! Osaiskohan ihan täysin kädetön tumpelokin tehdä moisen?

    VastaaPoista
  8. apua kun nyt vasta huomasin nää kommentit täällä aikaisemoissa postauksissa.... on näköjään aloittelevalla blogistilla paljon oppimista näissä kiemuroissa... kiitos vain kehuista, minäkin tykkään tuosta heposesta ihan kauheasti.joskus oikein haen sen tuolta lastenhuoneen kaaoksesta olkkariin silmää ilahduttamaan.:)
    Rilla: tuon tekeminen ei kyllä vaadi mitään käsityöalan koulutusta :) ja onnistuu takuulla :)
    lupaan konsultoida tarvittaessa. :)suoraa saumaa oikeastaan vaan :)

    VastaaPoista