perjantai 3. joulukuuta 2010

hyvän päivän ilta

Meillä on näköjään erikoistuttu näihin suttunaamaisten pikkuihmisten kuviin! Mutta on se vaan niin ihana että oli pakko laittaa teillekin ihasteltavaksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä..Pikkumussu.Pullanmuru.Hipsuvarvas.Puuronaama.Hilpukka.Kultapala.Maitomakkara. On se vaan kumma että tyllerö näistä nimittelyistä huolimatta tunnistaa sen virallisen kutsumanimensä kun Hildaa huudellaan? :)

Tänään on ollut hyvä päivä. Ei lääkäreitä, neuvola-aikoja, eikä mitään muutakaan pakkotahtista ohjelmaa.tänään on leivottu sämpylöitä, järjestelty taloa sillälailla leppoisassa hengessä, aukaistu joulukalenterin luukku, puhuttu tontuista ja ihasteltu kauniita, huurteisia pihakoivuja.

Lisäksi tänään olemme pikkutyttöjen kanssa nauraneet pihalla mellastaville harakoille-niiden touhuilussa on jotain lähes inhimillistä: ne torailevat ja räkyttävät toisilleen, sitten ne käkättävät iloisesti ja sopivat taas samaan ruokapöytään.Ihan kuin meillä joinakin päivinä. :D

Yksi hyvän päivän elementeistä on tietysti se seikka että tänään on ommeltu.Tässä syksyn mittaan on ollut niin pitkiä aikoja etten ole ompelukoneen lähelle päässyt että en oikein muistanutkaan miten mukavaa onkaan kun on päässyt "vireeseen".

Niin se vain on, kun saa pienen hetken touhuta rakkaan harrastuksen parissa jaksaa ihan erilailla näitä arkisia juttujakin.

Tänään olen aloittanut pikkuneidin joulujuhlamekkoa. Itsellekin yllätykseksi siitä on tulossa Tilda-tyylinen mekkonen.Harmaata ja punaista, kangaskukkia ja nauhoja, nappeja, ruutuja ja palloja. Kaikkea ihanaa siis. :)
Näistä ihanuuksista ;) kuvia sitten tuonnempana.

Mukavaa kun te ystävät olette löytäneet tänne uuteen blogiin! Ja kiitos kun olette kommentoineet-ne ovat tämän homman suola ja sokeri. :)
-hanna-

4 kommenttia:

  1. Sokeria, suolaa sirottelen sinulle.... :)

    VastaaPoista
  2. Olipa ihanaa tunnelmaa! Teillä on ollut mukava päivä. Voitko kuvitella, sain tänään ommeltua Ainolle yöpaidan pukinkonttiin:). Ei ole vain selvinnyt koneen ääreen. Mielenkiintoista nähdä valmiita mekkoja!

    VastaaPoista
  3. siis äskeisen kirjoitti Katja. Meni vahingossa nimettömäks!

    VastaaPoista