lauantai 2. huhtikuuta 2011

elämää ja juhlaa

Viikko vierähti ihan hujauksessa täällä Kiljusen herrasväen talossa. Viikkoon mahtui monenlaista säpinää-oli tosi paljon tätä peruspuuhaa, sovittuja menoja ja ajoja, (saattoipa ilmaantua muutama ei-niin-suunniteltu-ajokin) yllätysvieraita ja muuta mukavaa. :)

iltaisin istuin koneen ääreen aikomuksena kirjoittaa blogiin mutta se aikomus meni myttyyn näköjään joka kerta. erilaisista syistä...
-kameran piuha oli hukka-nimisessä paikassa
-juuri nukahtanut tuholainen heräsi ja vaati kovaäänisesti palveluita
-kellonajasta johtuen kirjoittajan pää oli ihan tyhjä ja tekstiä ei vaan tullut vaikka yritys oli kova
-samasta syystä yksi  muodostunut teksti ei ollut oikoluvun jälkeen  julkaisukelpoinen...;)
-joteensakin yleistäen voisi sanoa että blogihomma hukkui menneellä viikolla tiskivuorien ja pyykkikasojen alle, jäi villakoiranmetsästyksen ja yleisen liikekannallepanon jalkoihin.

Harmittikin. Miksi sitä aina vaan joustaa siitä omasta jutusta? Pahin pointti tässä jutussa on kuitenkin se, että postauksista tulee megapostauksia kun pitää (?) tekemättä jääneet päivityksetkin raportoida :)

Tiivistämisen jaloa taitoa pitäisi opetella :)


Perjantaina meillä oli taas juhlapäivä. Aprillipäivänä 2004  syntyi meille suloinen tyttönen joka eilen juhli 7-vuotispäiviään!  Vietimme päivällä kaverisynttäreitä ja illalla saimme vieraaksi kummeja. Vähän prinsessateemaa viriteltiin, hörsylöitä ja vaahtokarkkeja.




Kaverivieraat saivat muffarileivoksia ja jätskipalloja, päivänsankarin itse koristelemia.Ja olihan sitä muitakin herkkuja siinä tarjolla .:)
Välillä käytiin pihalla leikkimässä-moottorikelkka-ajelulla taisi olla aika mukavaa. :)

Illalla tarjottiin makaroni-meetwurstisalaattia...kahvinmakuista suklaakakkua ja appelsiinirahkatäytekakkua. Kiitos vieraille- vieraat tekevät juhlan. :)


Ja lopuksi eilisen päivän teesi: mitä iloisempi tunnelma, sitä enemmän tiskiä . :D



Ja juhlat jatkuvat tänään lauantaina.  Saamme mummolan väkeä vieraiksi... eipä muuta kuin kakun tekoon kipinkapin. :)
Elämä on yhtä juhlaa!

-hanna-

9 kommenttia:

  1. Onnea synttärisankarille! :) Ihanat herkut teillä!

    VastaaPoista
  2. Ihana ku oikein verhot ja kaikki! Mukavia juhlia ja onnea sankarille :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut reippaalle tyttöselle. Ihanat synttärit ja herkulliset tarjottavat.

    VastaaPoista
  4. Mahtavat tarjottavat. Ja taitava sankari...:). Pakko kertoa, että myös Keltainen ilmapallo postilaatikolla oli silmää hivelevä ja hymyn suu pieliin nostava synttäreiden yksityiskohta ;). -JR-

    VastaaPoista
  5. sankaritar kiittää onnitteluista :)

    verhoista pari sanaa-nuo pitsi-ihanuudet ovat palvelleet useammissakin rinsessakekkereissä...milloin verhoina , milloin hameina ja vaikka minkälaisina kaapuina. :) kyllä ne mukavasti "pukivat" tämän juhlahuoneiston.

    olipas mukava että ilmapallo ilahdutti. :)
    monesti se on juurikin noin pienestä jutusta kiinni. :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä hieno hienoa on, ja varsinkin kotitekoinen sellainen, siinä kun on aina oma lämmin käsialansa sekä Eskon (tai muun vastaavan merkkihenkilön) puumerkki :)

    VastaaPoista
  7. Hannele H: merkkihenkilön puumerkin toteutti tällä kertaa Eskon(=Essi) sijaan Pepe(=Jenni) ;) meillä nämä tyttöset ovat jostain syystä saaneet lempinimikseen nuo kovin maskuliiniset nimet. joskus oikein naurattaa kun huutelee pihalla Eskoa ja Pepeä ja sitten tulee kaksi hulmuavahelmaista rinsessaa. :)

    lempinimien muodostumisesta saisikin ihan oman juttunsa :)

    VastaaPoista
  8. Näyttipä ihanilta juhlilta! Mitä salaatissa oli, näytti niiiin hyvältä!!!

    KP

    VastaaPoista
  9. KP: salaatti oli kyllä hyvää :)
    kasasin kerroksittain lasikulhoon keitettyjä makaroneja, meetwurstisilppua, herne-maissi-paprikaa, punasipulia ja kastiketta. kastike sisälsi kermaviiliä, majoneesia , sitruunapippuria ja suolaa. pinnalle sitten paksu kerros kastiketta ja tomaattiviipaleet, reunoille jääsalaattia ja punasipulirenkaita. tuohon vielä tomaattiviipaleiden päälle ripsautin mustapippuria myllystä. :)

    vähän erilainen, ja kivemman näköinen kuin perusmakaronisalaatti :)

    VastaaPoista