sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

juhla-aikaa

Ketunpesä on juhlinut kaksi viimeksi kulunutta päivää  rakkaita rippikoululaisiaan. Täällä siis vietettiin tuplapoikien rippijuhlia!  En voi käsittää että aika on kulunut näin joutuisaan....ihan vasta hoitelin pieniä nyyttejä ja nyt ne nyytit ovat jo rippikoulun käyneitä.:)
Poikien ollessa leirillä me tyttöjen kanssa leivoimme kakkuja ja  muita herkkuja  kaapit täyteen ja pakastimet pullolleen. :) Siivosimme kodin juhlakuntoon ja sitten koittikin lauantai ja juhlat.

Oman rippikouluajan muistaa itsekin niin hyvin-siksikin on  jotenkin niin liikuttavaa ja ihanaa katsella omia nuoria elämässä tuota mieleenpainuvaa aikaa. Ei enää ihan lapsi, mutta ei vielä aikuisten huolia.:)

Sankareiden lisäksi vieraat tekevät juhlasta Juhlan.:)

Söimme mansikkakermakakkua kinuskikuorrutuksella, suklaista kahvikakkua, toscapaloja...ja joitain muitakin makeita herkkuja...lohisalaatti vei kielen mennessään ja kinkkuhyrrät näyttivät myös maistuvan kaikille.

Ruusut tuoksuivat , mukava puheensorina ja lasten leikkimisen äänet täyttivät koko talon. :) Juhlamieli jäi tänne vielä juhlien jälkeenkin!-hanna-

16 kommenttia:

 1. Onnea nuoret!Meilläkin muuten Juho (-Pekka) ja uutukaisen nimeä mietittiin tosissaan Villeksi.Onni voitti.Mainio liitutaulu eli tarjotin, siis herttainen :-)Hyvää juhannusta. T. Pirta

  VastaaPoista
 2. Ihanat juhlat saittekin "akka-porukalla" aikaseks,on se hyvä,ku talossa piisaa tyttöjä...
  Onnittelut kaksosille!
  Mitenkähän se rippikoulu sinuun törmätessäni muistuukin entistä enemmän mieleen?;)Ihania muistoja sitä minullekin sieltä tulee...ja torstaina taas pääsen käväisemään paikalla,jossa leiriämme vietettiin...
  Vieraathan ne aina tekevät juhlan,oli sitten mikä tahansa juhla kyseessä!:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuva kaksospojista!

  VastaaPoista
 4. Pirta: kiitos onnitteluista. :)
  liitutaulutarjottimen idea on napattu täyttä elämää -blogista hannelelta. :)
  hurahdin vähän tuohon liitutaulumaaliin...maalasin pari kulahtanutta vanhaa liitutaulua ja niistä tuli perempia kuin uutena!tässä kunhan toivun ;) näistä juhlista niin aion maalata sillä vähän yhtä sun toista! :)
  Hyvää juhannusta sinnekin!

  suvi: kiitos onnitteluista! :)eilen illalla huomasin muuten että viestikin oli jossain välissä tullut-vastaanpa tässä päivän päälle. :)

  kummitäti: niin minustakin! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea pojille! Ihania herkkuja teillä sitten olikin, onko tuo lakkajuttu versio siitä mitä teillä maistoin? Joku kulhoon kasattu pappilanhätävaratyyppinen? Oon ihan unohtanu koko herkun vaikka aioin tehäsitä silloin. Enkä kyllä enää muista mitä siihen piti laittaa...
  Bongasinkin heti sun uuden liitutaulun :D

  VastaaPoista
 6. On ollut varmaan kivat juhlat.Onittelut pojolle
  ja varjelusta nuoreen elämään!

  VastaaPoista
 7. Nyt on pakko kyllä kommentoida,kun miehelle v.loppuna sanoin,että teidän kaksosetki jo ripille pääsee.... Muistan niin selvästi,kun ne synty ja niitä aina välillä hoitelin.....

  Ihania juttuja teillä.

  Onnea pojille!!
  T.Sanna S. Tyrnävältä

  VastaaPoista
 8. Hannele: kiitos :) ja herkkuja oli sitten monenlaisia, vieläkin ihan vatsat pinkeinä täällä kaikista syömisistä!Nyt täytyy tunnustaaetten yhtään muista minäkään mitä siinä kulhossa silloin kun olit käymässä oli tarjolla mutta tuo lakkajuttu on ihan vain kermaa ja lakkoja. kerroksittain kauniissa astiassa.:) Alkuperäinen suunnitelma oli että teen hyytelökakkuja noista kultamarjoista (joku meidän lapsista käyttää tuota nimitystä lakoista)mutta sitten lauantai-iltana ajattelin että jos laitankin noin niin passaavat kaikille,laktoosittomille ja gluteenittomillekin. :) liitutaulu on ihana..pitää vähän toppuutella etten vallan innostu noista liitutauluista!:)

  Kaarteenmumma: juhlat olivat kyllä kivat!kiitos onnitteluista ja toivotuksista! :)

  VastaaPoista
 9. Oi,teillä on ollu ihanat juhlat siellä! Onnea pojille täältäkin! Minä täällä muuten kovasti oottelen niitä kuvia teidän leikkimökkikioskista ;)

  VastaaPoista
 10. tinttara: oli ihanat juhlat! :)kiitos onnitteluista! Nyt saatiin kamera taas taloon niin koitanpa ottaa leikkimökistä kuvia.vähän jäi maalausurakka kesken joten kioskinavajaiset on vielä pitämätttä. :)

  VastaaPoista
 11. höh? mihin jäi vastaus jonka kirjoitin Sannalle...? jotain kummaa.

  mutta sanna S: Kiitos!niinhän sinä olit hoitamassa! taisi olla jokin koulun harjoittelukin? kyllä oli sillon ylimääräinen käsipari tarpeen. :)
  aika kuluu mutta me ei vanheta. :)

  VastaaPoista
 12. Onnittelut pojille! Rippijuhlat ovat kyllä aina niin mukavia! :)

  VastaaPoista
 13. Joo olihan se lähihoitajakoulun eka harjottelu perhetyö siellä teillä.... :) Ja se pieni pehmo pupu minkä sain teiltä on edelleen voimissaan ja muistuttamassa siitä ajasta,kun teillä olin... Muistaakseni sen oli Iida valinnut mulle. :) Aivan sulonen pieni valkoinen pupu.... :)

  T. Sanna S. Tyrnävältä

  VastaaPoista
 14. Jatkoa edelliseen.... Niin eihän sitä ite vanhene ollenkaan..... (Vaikka todellisuudessa se tuntuu,että ite on vanha,kun nuo pikkupojat ja tytöt kasvaa isoksi) Kuten omat pienet sisarukset.....

  VastaaPoista
 15. kehrä: kiitos :) ja minustakin juuri rippijuhlat ovat niin mukavia, eivät hirveän virallisia ja kaikki vieraatkin niin tuttuja..ja tietenkin tätmä kesäaikakin tekee rippijuhlista mukavat. :)

  Sanna S. : vai on pupu vielä voimissaan :D

  VastaaPoista
 16. kultamarjat <3

  ei ole kielikuvaomenat kauaksi puusta pudonneet ....

  VastaaPoista