keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

käynnistymisvaikeuksia

Juhlien jälkimaininkina on tullut astetta pahempi vetämättömyys...hommaa oisi vaikka puolelle komppanialle(tarkemmin ajatellen kokonaisellekin) mutta ei vaan saa otetta. Työt ihan vain lipsuvat käsistä-olisi taas tilausta niille tarrahanskoille!!

Vasta tänään sain siivottua lattiat juhlien jäljiltä...älkää kertoko kenellekään. ;)
Aikamoinen määrä murua ja tahmaisia limsalätäköitä sieltä löytyikin! Joku (ehkä :) ei niin vieras) oli käyttänyt ikkunalautaakin kakkulautasena...

Nyt voi taas kulkea silmät auki täällä kotona. :)

Käynnistelin eilen ompelukonetta kun kaikki muut koneet ja työkalut olivat niin ruosteessa-sain aikaiseksi yhden hatun. Muuten tuli hyvä mutta tarkoitus oli tehdä yksivuotiaalle ja ilman mitään säätämisiä hattu on sopiva tälle pian nelikymppiselle....noooo, kuminauhaa niskaan ja joku nappikiinnitys niin jospa se passaisi siihen aiottuun päähän.:)

Tälle päivällekin on jo ompelukset viritelty pöydille! Silitysrauta on lämpenemässä ja lisää hattuja ja muita kesäisiä vaatekappaleita on luvassa. Sadepäiväkin sattuu ihan sopivasti kohdalleen.

Ennen kuin pyyhällän tuonne ompeluhuoneen uumeniin ja uppoudun sinne, juon kuitenkin hyvät kahvit kakun kera. :) (juhlien jälkeen on aina mukavaa kun jotain herkkuja jää pakastimeen piilotettavaksi...tämänkin päälle pitää kirjoittaa "hirvenmaksa" tai "kaalilaatikko" niin se ei katoa sieltä ihan itsestään! )

Laitanpa teillekin ohjeen tähän maanmainioon kahvikakkuun:



-hanna-

7 kommenttia:

  1. hahhhaa,hirvenmaksa:)kiitos muuten vinkistä,taitais paremmin säilyä pakkasessa nuo herkut:)
    Ja tuo vetämättömyys kuulostaa ihan normaalilta,se juhlien järjestämisen "ressi" (olikohan sulla sitä ees?) laukiaa,tekee mieli hetken olla ihan laakereillaan...
    herkulliselta vaikuttaa tuo kakku,ei taida uskaltaa ees kokeilla;)

    VastaaPoista
  2. kuulostaa herkulliselta kahvi suklaakakun kans. Nyt ennen vauvan syntymää ei viitsi hirveesti makialla kasvattaa vaavia:)Mutta syntymisen jälkeen pitää testata tuota herkkua. Otahan luvalla rennosti. Ompeleminen rentouttaa vallan mainiosti.

    VastaaPoista
  3. Ihana kakku, täytyy kokeilla! Lattianpesusta sen verran , että meille oli tulossa maanantaina kodinhoitaja, että rva pääsee hammaslääkäriin... luutasin sitä ennen lattioita ja olin muutenkin (vähän) hermona, pyyhin jääkaappia,pesin vessan.. eli pyydän kodinhoitajan seuraavankin kerran, jotta siivousvimma iskisi. Eli anna olla lattioiden pesun toki, kuka niin alas kahtoo, mutta jos sukkia pidät, ne saattaa tarttua kiinni :-D lattiaan ku lattiaan puuhun tai laminaattiin, miten vain :) Onnea Katjalle odotukseen! T. pirta

    VastaaPoista
  4. Kiitos Pirta! Kolme viikkoa vielä:)

    VastaaPoista
  5. suvi: kannattaa kokeilla sitä hirvenmaksakonstia :) ja kyllä, kyllä sitä ressiä oli...:)

    katja: sinulla ei enää olekaan pitkästi odotusta...loppusuora! ompeleminen on kyllä rentouttavaa!siinä unohtuu arkiset huolet ja murheet kun pääsee oikein vauhtiin ja toteuttamaan suunnitelmia!
    sain tänään useamman vaatteen ihan valmiiksi asti-laitan kuvia huomenna. :)

    Pirta: kyllä täällä jäi jalat kiinni ihan ilman sukkiakin että kyllä tuli pesu tarpeeseen :)
    ja eipä niitä sotkuja taida muut katsella...itseä ne yleensä enimmin haittaa. :)

    VastaaPoista
  6. Oon niin monesti jo ruennu kommentoimaan, että nyt kyllä kirjoitan tämän loppuun asti, vaikka lapset tekis mitä. :) Siis kun puoli vuotta on jo pitänyt kommentoida.
    Kiitos hyvästä imetyslukemisesta. Kiitos niin monen päivän pelastamisesta, positiivisen asenteen tartuttamisesta, kaikesta! Olet äärettömän taitava tarinoimaan! Välillä ääneen nauraen ja välillä kyyneleitä pyyhkien olen lukenut blogiasi ensimmäisistä kirjoituksista alkaen yksi kerrallaan.. Ja lokakuussa 2011 olen menossa. :) Vielä on lukemista monelle imetyskerralle.
    Ai niin, tästä kakusta piti kysyä, että millä suklaalla tästä tulee parasta? Maito- vai tummallasuklaalla? :)
    T. Neljän pienen äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa kun kommentoit! tulipas niin mukava mieli...kiitos. ja kakkuun käy tummasuklaa oikein hyvin!

      Poista