tiistai 27. syyskuuta 2011

kolme iloista maatuskamummoa
Mangonkeltaisen trikoon ja ruskeasävyisistä kankaista ommellun itsetehdyn "kankaan" (juju-kirjan idea) yhdistelmä muotoutui liivihameeksi...maatuska-aplikset  helmaan ja hurahduskirjonta. :) Helman kanttasin keltaisella vinonauhalla.

Ai että mitäkö siinä oikein lukee? No ilopilleri! :)

-hanna-

9 kommenttia:

 1. nuo maatuskathan on melkeen ihanampia nuin irrallaan, ku ite siinä alkuperäsessä maatuskakankaassa :D

  VastaaPoista
 2. Aivan upea syysruskainen mekko. Upeasti tehty kangas. Olet sinä melkoinen mestari.

  VastaaPoista
 3. Söpö! Mullakin ois tuolla maatuskakankaan jämiä...

  VastaaPoista
 4. Ketunpesässä on näköjään samanmoinen ompeluputki päällä kuin Tinttaran talossakin :). Vielä huomenna ompelelukone hurisee, sitten pitänee kääntää katse kohti huushollia ja tehä sille jotain ;) Käyppä kurkkaan mun pinkki postaus!

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana, IHANA! Hanna oot huippu! ;D
  Ja selvästikin mun pitää alkaa reenaamaan tuota vapaakirjontaa enemmän, sun tikkis on pidempää ja tasaisempaa mitä mulla :).

  VastaaPoista
 6. Ensinnäkin kiitos terveisistä:-) Meillä sisustetaan eli rakennetaan ja raivataan ja raivotaankin välillä. Kertakaikkiaan (meijän kaksveekin ton sanan ossoo) LUTUNEN liivari.Maatusakat on kivoja!

  VastaaPoista
 7. jälleen aivan ihana mekko. Mulla on just lainassa tuo Juju kirja, pitäis vaan piirtää kaavat itelle talteen ennen kuin palauttaa sen.

  VastaaPoista
 8. Kata:ne ovat kyllä söpöjä maatuskoita. :) kivan värisiä.

  Katja: niinpäs onkin ihan ruskan värit tuossa mekkosessa. :) tuossa meidän tiellä on nyt ihan mielettömät värit!Aamulla oikein ahmin nuita haapoja ja pihlajia...aamuauringon valossa ne loistivat niin upeasti. kaunista on.:)

  tinttara:ompeluputki on kyllä päällä täälläkin...koko ajan jotain silitystä tai saumaa :D ja mökki on kyllä aikamoisessa kunnossa..mutta en aio vielä lopettaa putkea. :)

  Maija: on se minustakin ihana! :) siksi se piti heti tännekkin saada pistää vaikka sen takia melkein myöhästyttiin soittotunneilta yms. ja muuten, tuossa vapaakirjontajutskassa tikin pituushan on kiinni siitä kuinka painava kaasujalka sulla on....ja siitäkin kuinka liukkaasti liikuttelet sitä kangasta. :) laitahan kuvaa sun kirjomisista kun kerta ot tehny!

  anonyymi: ihana kuulla sinusta! voi kertakaikkiaan! :D raivaaminen ja raivoaminen ovat melkoisen lähellä toisiaan...virtaa sinulle niihinkin. :)

  kewa:kiitos! mekko-ompelut ovat minusta niitä kaikkein mukavimpia..joskaan eivät niitä kaikkein tarpeellisimpia. :)

  hanna: mullakin on se JUJU nyt lainassa-varmaan kolmatta kertaa kun sitä on niin mukava katsella. olen tehnyt siitä sen kangasidean-ja sitten sen hupparimekon jossa helmaosassa onkin sitä itsetehtyä kangasta. ajattelin hurruutella lisääkin jonkunlaista kun nyt tuhlasin viimeiset tuohon liivarin helmaan.:)

  VastaaPoista