perjantai 2. syyskuuta 2011

kesäisiä muistoja 2.

Kämmäilin tässä oikein urakalla -joten jos teillä näkyy että olisin päivittänyt blogia tuolla kesäisiä muistoja -otsikolla ja sitä ei löydy-niin syy on vain ja ainoastaan ja yksinomaan täällä päässä, ei teidän koneellanne eikä bloggerissa.

tein kuvaesityksen viime kesän tähtihetkistä, latasin sen työllä ja vaivalla tänne ja kun vielä yritin sitä parsia ja paikkailla niin se onneton otti ja katosi-koko postaus. Aika huonosti näkyikin koko elokuva. :)  Fb.ssa näkyy vähän paremmin...mietin että jos sen sinne jotenkin linkittäisi...

Tänään oli jotenkin tosi syksyinen aamu. Kaunis, usvainen ja kirpeä, raikkaantuoksuinen. Kesän lämpimät, kirkkaat päivät ovat vaihtuneet näihin syksyisen kuulakkaisiin...hienoinen haikeus  löytyy sielunsopukoista ajatellessa lämpöa ja aurinkoa...mutta ihan hyviä päiviä nämäkin. :) Syksy on minulle jotenkin semmoista energistä aikaa.

Laitanpa tähän nyt kuitenkin uudestaan tuon kuvaesityksen, harmillisen suttuinen ja pieni on tuo kuva, mutta paremmin en saanut sitä tänne.(saahan sen toki isoksikin mutta sitten eivät kuvat kunnolla tarkennu ja musiikkikin pätkii ainakin tällä ketunpesän koneella :))


Iloista viikonlopun odotusta, muistakaa ladata akkuja ja haistella ulkoilmaa. :)

-hanna-

7 kommenttia:

 1. Olitpa osannut tehdä kivan kokonaisuuden. Mukavia kesäisiä muistoja :).

  VastaaPoista
 2. Ihana kooste hyvästä kesästä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kooste noita kuunnellessa,
  latautuu olemattomat akut...:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, kesäisiä tunnelmia eli oikein sopiva kokonaisuus. Sulla on oikein mukava blogi, satunnaisesti täällä vierailen, kommettia vaan ehin harvon jättämään.

  VastaaPoista
 5. vielä kerran,iso kiitos ihanasta koosteesta!Upea kokonaisuus:)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Tuo kappale taisi olla loppumusiikkina ekaluokkalaisten kouluunsiunaamisessa, aivan lemppari :) Leppoisaan lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 7. kiitos mukavista kommenteista! olen tehnyt parin vuoden aikana muutamia noita kuvaesityksiä ihan itselle muistoksi jostain ajanjaksosta, kuten kesästä, tai sitten ystäville hyvänjouluntoivotuksia ja joitakin ihan muuten vain, synttäreistä, hassuista kuvista ja semmoisista. niitä on jälkeenpäinkin ihan hauska katsella. tekninen puoli ei vaan edelleenkään ole niin hanskassa kuin haluaisin...jospa sitä vielä oppisi. aika kauan nimittäin menee värkkäillessä ja sitten... no, kyllähän te tiedätte. :) (jos jollekulle oli ihan uusi ja outo asia niin kerron että kun kotiäiti istuu monta tuntia koneella ja säätää ja etsii ja hakee kuvia ja musiikkeja jne, ehtivät pikkupirpanat saada aikaan kaikenlaisia pieniä ja isompia purettavia pommeja.):)

  VastaaPoista