keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11.

Tähän luukkuun asti joulukalenterin tekeminen on sujunut kohtalaisen stressittömästi. Nyt täytynee myöntää että pula-aika on taas täällä ja blogiaika on mennyt kortille, ja taitaa olla koko korttikin hukassa. Eli savolaisittain: suattaapi tulla väljpäeviä.

Tai sitten ei. :)

Toiset kenties ovat tehneet listaa jo tehdyistä jouluhommeleista. Meillä ei ole vielä semmoista listaa. Toisenlainen on, mutta siinä ei ole mitään merkintöjä.
Jään odottelemaan viimetipan adrenaliiniannosta ja sitten käynnistyn, ehkä.

Lumet sulivat. Suojasää innosti pikkutytöt pihalle lumiukkopuuhiin. Nyt on uuninpäällys tulvillaan märkiä kamppeita, Keskiviikoksi luvattu vesisade laskee joulufiilareita monta metriä!

Ehkäpä on kehitettävä juuri tähän vesisadepäivään jokin mukava joulupuuha. Mitäs sinä suosittelet joulutunnelman kohottamiseksi?


10 kommenttia:

 1. laeta joululauluja kuulummaa,lämmitä glögiä,istaha hetkeks ja nauti...joulu tulloo ilima ressiäki...
  mie lähen iltasella joulupuurolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvät on ohojeet. noilla selvisi vesisadepäivästä. kiitos. :) toivottavasti puuro maistui. :)

   Poista
 2. No vielä ei olisi edes viimetippa kirjoitella ja askarrella joulukortteja. :)

  VastaaPoista
 3. No ei ainakaan kannata alkaa komeroita siivoaan. Laita kynttilöitä palamaan, joululaulut soimaan ja haalaa korillinen punaisia ja valkoisia villalankoja tuolin viereen ja aloita joululahjasukkien ja lapasten neulominen, tai pipojen. Silläkin uhalla ettei ne koskaan valmistu jouluksi. Fiilistely on tärkeintä. Neulominenhan on oikein tutkitusti sitä parasta "ressilääkettä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, siinäpä sitä olisikin jos minä alkaisin neulomaan joululahjasukkia ja -lapasia. :D voisi olla ensi joulu, jos sekään ja silloinkin ehkä sukasta varsi ja lapasesta peukaloon asti. täytyy tunnustaa...olen toivoton tumpelo mitä neulomiseen tulee..kynttilät ja joululaulut poimin listastasi ilomielin! ja komeroista lupaan pysyä pois :)
   fiilistely pitäisi kyllä muistaa. hyvä.

   Poista
 4. Luoja taitaa olla sitä mieltä, että tämän talon ikkunat on oikeesti pesun tarpeessa, ku nakkasi ilmat plussan puolelle. Koko kesän ja syksyn lahjakkaasti sitä hommaa välttelin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ikkunanpesu ei kuulu mun lempihommiin ollenkaan...olen siinä tosi huono. mutta reipas sinä jos sait pestyä!

   Poista
 5. Osta suklaata, nauti siitä ja pistä kynttilöitä pihaan. t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suklaata pitäisi aina olla hätävara! se on vaan niin parasta. kynttilöitä kans. :)

   Poista