lauantai 21. joulukuuta 2013

21.


Piparkakkutalopäivä.

Piparkakkutalot ja muu hienomotorinen näperrys ei oikein kuulu allekirjoittaneen vahvuuksiin. Lapset muistelivat tuossa kun tämänvuotisia väkerrettiin että ei ole tainnut yhtään joulua mennä ilman palovammoja...Miten lie niin sattunutkin???

Nyt ketunpesässä alkaa olla piparkakkutalon tekijöitä muitakin kuin sormensapolttelija. Ihan mielelläni ulkoistan tämän puuhan. Ja niin, ei ilmaantunut yhtään palovammaa, ei yhtään katkennutta kattopalasta eikä sortunutta seinää! Meni suorastaan niinkuin Strömsössä. 

Talojen osaset ikean muotilla, aika kiva malli kyllä, Mukavan mökkimäinen. Ensi vuonna ehkä jo jotain haasteellisempaa mallia täytyy katsella tälle taiturille joka nyt oli kuuman sokerin kanssa niin näppärä! 

Koristelu sitten vähemmän strömsöötä, ja putkiloa puristamassa olin ihan itse. Lumimyrskyllä sitten peiteltiin yritykset. :)

Mukavasti ne tuoksuvat tuossa ja tuovat tunnelmaa.

Joulukylä on saanut uusia asukkaita. Kirpputorin läpijuoksulla löytyi yksi 
tuikkutalo ja kaksi veikeää joulupukkia.
Nämä ovat kyllä niin kivoja. Lisäys: (jostain syystä tämä oli pudonnut pois julkaisuvaiheessa)
Inspiraation piparkakkutalojen tekemiseen sain täältä.
Ihan en päässyt samanlaiseen lopputulokseen :D
Susannan talot aivan huikeita!

2 kommenttia:

  1. Ihana rämä perinteinen piparitalo :) Itse en ole koskaan tehnyt..ehkä ensi jouluna!

    VastaaPoista
  2. meillä ei tohi kukaan tehä taloja...menee taikina taikinana jo pahimpien herkkusuiden suihin...veikeitä tonttu-veijareita,et kai kerää niitä...niinkuin minä erilaisia enkeleitä! ;)

    VastaaPoista